søndag 27. april 2008

Kjempelenge siden sist nå!!!

Nå er det alt for lenge siden vi har vært inne på bloggen, litt flaut dette :0)
Men nå skal dere få en skikkelig oppdatering fra oss!!
Storm vokser i rakettfart, det er litt komisk å se de laaaaange bena i forhold til resten av kroppen.

Den uka Storm ble 12 uker, var vi til vetrinær å fikk han vaksinert. Det gikk kjempebra, og testikkel nr to var også kommet til rette. Ormekur er også anskaffet.

Storm har hatt en enorm utvikling når det gjelder det å være i buret sitt. Når han er trøtt eller vil ha ro og fred går han rett inn i buret å legger seg. Også bilburet trives han nå i, noe han ikke gjorde i begynnelsen. Han sitter i ro helt til vi har knipset på båndet og sier "Versegod!"
Om dagene når vi er på jobb ligger han i buret hjemme, og kommer hjem i matpausen å lufter han. Det fungerer kjempebra!

Storm har to kompiser som han leker mye med; nabohunden Rocky som er en daghs og engelsk setteren Zita:) Zita har for tiden løpetid, så Storm er VELDIG opptatt når vi er på besøk til Zita...:


På mandag var vi på skitur sammen Zita og hennes eiere Siv Hege og Geir Allan, artig å se hundene sammen i rypeterrenget.









Eller så har vi kjøpt oss hus, men stor tomt, så nå får Storm masse tumleplass! Ligger nok an til hundegård til gutten:)

Vi har øvd en del med å gjemme en rype under altanen, bak busker, i trær osv, og Storm er VELDIG interessert og imponerer oss masse!
Når jeg er hjemme i lunsjen, bruker jeg gjemme godbiter forskjellige steder ute, og da går nesen med en gang. Og han finner hver eneste bit:)

Tvillingene, Petter og Viktor, har nå blitt trygg på Storm. I begynnelsen var det ganske slitsomt, men nå er det så utrolig mye bedre! De tre kommer nok til å bli veldig gode kompiser:)




Ellers for dere som ikke har sett denne med Dagfinn Lyngbø som lurer på hva som er vitsen med hund, så må dere bare se den!! Vi holdt på å le oss ihjel!:) :

http://www.youtube.com/watch?v=pru1H63KB5g

Ingen kommentarer: