mandag 24. mars 2008

Da var en fantastisk påske over

Har ikke vært flink å oppdatere bloggen vår, av den enkle grunn at vi har vært ute på tur hver eneste dag!
Storm har fått masse nye inntrykk, hilst på flere hunder, masse barn og voksne og han har taklet det helt utmerket:)
I morgen er det arbeidsdag for Reidar og meg, så da må Storm være alene hjemme i buret sitt. Jeg drar hjemme fra rundt 08:00, og tar lunsjen (11:00-12:00) hjemme sammen med Storm. Så kommer Reidar hjem kl 15:00. Dersom jeg får mulighet, skal jeg prøve å dra hjem en ekstratur.
Naboen vår har fri fra jobben ut uka, så har avtale med henne at hun skal høre litt etter og gi beskjed dersom det blir mye lyd fra Storm.
Vi har trent en del på å ha Storm hjemme alene i buret, og i dag var han ca 45 minutter alene, og ifølge naboen så bjeffet han ca 10. minutter før han ble helt stille og la seg ned. Da vi kom inn døra lå han stille som mus i buret sitt. Vi skal ta en tur til ut litt senere i dag, sånn at vi best mulig kan forberede han til morgendagen.

Vi plages litt med at han tisser inne, det er ofte at han tisser en liten skvett inne rett etter at han har vært ute. Håper at det etterhvert går over. Gode råd mottas med takk!

Ellers så har vi jobbet mye med å få av han den værste bitinga, og vi ser fremgang. Og det er deilig!
Så i avisa at det skal arrangeres dressurkurs her på Mo i april, den norske hundeskole som arrangerer det, så det vurderer vi å melde oss på.

Fikk mange gode tips til hyttenaboen Hege som er utdannet hundefører, mulig vi blir å bruke henne litt fremover :)

Legger ut noen bilder fra påsken vår:



















Ingen kommentarer: