tirsdag 18. mars 2008

Storm har kommet hjem :)

Heisann!

Da har vi endelig fått Storm i hus, og det går kjempefint!

Møtte oppdretter Håvard på flyplassen i Stavanger, og fikk samtidig hilse på lillebror Ty:)
Før avgang fikk Storm til og med hilse på 2 narkohunder fra Tollvesnet, og det gikk kjempebra!

Flyturen fra Stavanger til Bodø (med flybytte på Gardermoen) gikk over all forventning, Storm sov kjempegodt i reiseburet sitt.
I Bodø ventet matfar Reidar på oss, han var kjempeglad for å se Storm (og meg? hehe).
Kjøreturen til Mo i Rana tok vel 3 timer. Den første km var Storm litt urolig, men det gikk fort over. Han sov som en stein med labbene alle veier hele turen frem til Mo:)
Dvs, vi stoppet på Fauske å kjøpte oss en pølse med brød, og da var det en som våknet til liv!! hehe. Hadde det ikke vært for at Håvard hadde frarådet det veldig pga av bilsyke, hadde vi muligens kommet til å gitt han en pitteliten pølsebit... Men vi klarte å dy oss!

Vi kom hjem kl 21:30, mens Storm snuste rundt i hans nye hjem, satte vi fòret på blautings.
Det var en sulten liten kropp som spiste opp rubbel og bit i skåla, og etterpå var det ut å bæsje.

Natta har vært.. ja hva skal man si... Interessant? hi hi. Vi lå begge på madrass i stua ved buret til Storm, og Storm lå litt inni buret og litt sammen med oss. Vi prøvde så godt vi kunne å oppfordre han til å ligge i buret, men det var ikke så populært..
Storm har vært ute 4 ganger i natt å tisset, og noen små tisse "uhell" har det også vært inne.

Dagen i dag har vært kjempefin! Vi har vært masse ute å løpt og leket. Vi har et stort friområde (to fotballbaner) rett utafor døra der Storm kan springe løst, helt perfekt!
Han har sovet godt, spist bra og vært veldig flink til å si ifra når han vil ut å tisse/bæsje.
Storm har også hilst på nabolagets to katter, og det var litt søtt å se på. De bare snuste litt, og så var alt helt greit.

Buret har som sagt ikke vært så attraktivt å sove i, men i dag gjorde vi ett stønt og det har fungert SÅÅÅÅ bra! Vi la et mørkt ullpledd over buret, og nå går Storm inn helt av seg selv og sover der lenge og godt. Jippi!:)
Så får vi bare håpe han vil sove der når natten kommer.

Vi fokuserer mest på å få Storm til å slutte med bitinga. Noen som har noen gode tips??

Ellers så har vi hatt en del besøk i dag, av både store og små. For oss så virker det som om Storm er veldig tillitsfull og trygg på nye mennesker.

I mårra skal vi kjøpe griseøre til Storm, han må jo også få noe godt til påske:)

Vi skal legge ut bilder og video, så følg med på bloggen.

God påske!

Hilsen
Camilla, Reidar og Storm.

1 kommentar:

Tor sa...

Hei, kan fortelle hva som virket best for oss da vår GS valp bet - vi laget en høy au-lyd, med lys stemme - som et valpe klynk, og snudde oss bort (ignorerte) - ville ikke ha noe med den å gjøre når den bet. Den fant ganske fort ut at det ikke lønte seg å bite.